BBQ-vleesrecepten voor de beginnende kok

Koop BBQ-vlees online, laat het direct bij je voordeur bezorgen en laat het vervolgens rechtstreeks bij je voordeur bezorgen vanuit North Yorkshire slagers en boerderijen.

Alle BBQ-gevogelte is alleen van Britse zuivere rassen. Nooit een compromis op kwaliteit. Als u van plan bent de kip of het rundvlees te grillen, moet u er rekening mee houden dat het een tot twee weken kan duren voordat het vlees de optimale temperatuur heeft bereikt. Kip of rundvlees moeten vanaf de dag van aankoop volledig mals zijn. Er zijn twee manieren om te drogen: de traditionele methode om in de koelkast te hangen of met een vleesdroger.

Koop BBQ-vlees in één keer en je hebt altijd een reserve droog. U hoeft niet per se hele kippen te kopen, maar dat kan als u wilt. Kip is er in vele maten en kleuren, net als het meeste bbq-vlees. Het is het beste om indien mogelijk hetzelfde ras te gebruiken om ervoor te zorgen dat ze allemaal voldoen aan de norm als het gaat om koken en hanteren. Koop een merk van hoge kwaliteit om uw BBQ-vlees een geweldige smaak te geven en ook omdat ze meestal goedkoper zijn dan vlees uit de supermarkt. Kip of rundvlees is geweldig voor een BBQ-diner, maar het is ook geweldig voor een feestje, in salades of sandwiches enz.

Een goed bbq-vlees heeft een goede marmering nodig. Marmering is het toevoegen van vet, zout en kruiden aan de buitenkant van de kip of het rundvlees om de smaak te versterken. Sommige mensen doen graag hun eigen marmering, dus waarom niet? Als je het vlees toch thuis gaat koken, is het laatste dat je wilt, overgebleven marmering of andere ingrediënten die in je eten ronddrijven.

Koop een aantal goede bbq-vleessteaks om te grillen. Ribben zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn dus perfect om te grillen.

Hoe dikker en langer de rib is hoe meer smaak zal zijn. Je kunt zelfs ribben grillen samen met de varkensschouder. Het is geweldig voor grote menigten, maar niet te rommelig als je er een paar van elke maat hebt om te grillen.

Ik koop graag een paar barbecuevlees en wrijf ze over elkaar om een spread te maken. Het is echt een goede begeleider van barbecues en het doet het ook goed als ribben, steaks en salsa’s. Bij het maken van een spreiding voor ribben, varkensvlees of rundvleesborst, gebruik altijd het verkorten om te helpen bij het afdichten van de sappen. Als u geen verkorting wilt gebruiken, borstelt u het wrijven gewoon op het vlees voordat u het vocht behoudt.

Als het op BBQ VLEES aankomt, geef ik de voorkeur aan de dunnere sneden. Het zijn meestal de goedkopere bezuinigingen en zijn beter voor budgettering tijdens de zomermaanden. Bij het grillen van de lange biefstuk, kip en kalkoen voeg ik dikkere stukken toe om de sappen en het vetgehalte van het vlees te behouden.

Krijg meer informatie: https://cooltomeatyou.nl/

Douglas Lawrence