Biefstuk

Biefstuk

De rib eye steak is een snee uit de onderste helft van een rib. De rib eye steak is een van de meest populaire stukken biefstuk. Deze snit heeft veel gezondheidsvoordelen en kan u helpen het risico op hartaandoeningen te verlagen. Sommige mensen zeggen dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt in één hap van deze biefstuk. Als u mij op mijn woord gelooft, zult u niet teleurgesteld zijn in de smaak lees meer.

Biefstuk

Het riboog is een zeer taaie biefstuk van de achterkant van de rib tot aan het staartbeen waar de biefstuk terechtkomt. Het rib-eye-gedeelte van een biefstuk strekt zich meestal uit van ribben 6 tot en met 12. Rib-eye-steaks, ook wel filet mignon genoemd, bestaan uit zowel de longissimus dorsi en de spinalis-spieren als enkele van de kleinere spieren in het schoudergebied.

Om de rib eye steak te bereiden, moet deze op verschillende kooktemperaturen worden gekookt. Bij het koken van rib eye gebruik ik graag een rib eye steak droger, want hoe langer de steak vochtig blijft, hoe beter hij is. Veel steakrestaurants hebben steakhuizen en grills met aparte broodjes zodat u uw steaks op de grill kunt zetten en ze vervolgens in de droger kunt doen om het koken af te maken.

Klik hier om meer te lezen: CoolToMeatYou.nl

Douglas Lawrence