Draag jij dit jaar een foute kersttrui voor dames?

Shoppen en van modewinkel naar modewinkel wandelen kan heel relaxed zijn maar zoeken naar kerst fashion is vaak een frustrerende bezigheid met een teleurstellende afloop. Toch is er een heel eenvoudige oplossing; een foute kersttrui voor dames kopen. Je kent ze vast wel van kinderen en volwassen mannen die zich willen onderscheiden, ook voor dames is er een prachtig assortiment aan kersttruien waar je goed mee voor de dag kunt komen. Stop met eindeloos winkelen en ga dit jaar voor een dames kerst trui waar je iedereen een plezier mee doet. In de eerste plaats jezelf!

Ben jij klaar voor een foute kersttrui?

Kinderen met een trui vol met kerstmannetjes, sneeuwpoppen of kerstbomen zien er schattig uit, die truien zitten ook nog heerlijk. Je zou er jaloers op worden. Waarom jij niet? Kleed je dit jaar modieus én comfortabel met een foute kersttrui voor dames. Er zijn opvallend veel modellen, kleuren en motieven om uit te kiezen, zo kom je dit jaar met de kerstdagen goed voor de dag.

Speels, elegant of een combinatie van beide?

Als je gaat zoeken naar een kersttrui voor dames dan ben je niet beperkt tot vrolijke cartoon poppetjes en een felrode kleur. Je kunt namelijk ook kiezen voor een meer diep bordeaux rood, donkerblauw of fris wit. Natuurlijk zijn er de lollige plaatjes zoals een vrolijke kerstman of een rendier met gloeiend rode neus, toch zijn er ook meer subtiele creaties die je eigenlijk het hele jaar door kunt dragen. Koude dagen zijn immers niet beperkt tot 25 en 26 december.

Een kersttrui of tuniek?

Een tuniek is eigenlijk gewoon een lange trui. Dames houden van dit model omdat je lichaam er voordelig in uitkomt en omdat ze heerlijk zitten. Je kunt naast een foute kersttrui voor dames ook kiezen voor een comfy tuniek. Ook deze truien kun je bestellen met opvallende motieven of met een meer subtiel patroon. Het mag natuurlijk wel zichtbaar zijn dat de trui of tuniek bestemd is voor de kerstdagen.

Trui voor kerst kopen?

Je koopt voor de gein een foute kersttrui en je ontdekt dat deze trui stiekem toch wel heel lekker zit. Als je de eerste ‘foute’ stap hebt gemaakt met de kerstdagen dan kun je deze trend gerust doorzetten in januari en andere koude maanden. Heerlijk thuis op de bank of als je gaat schaatsen. Verstopt onder je winterjas of gewoon als je de hond gaat uitlaten in het bos tijdens een frisse dag in de lente.

Douglas Lawrence