Maak je eigen rotan hanglampen

Rotan hanglampen

Maak je eigen rotan hanglampen

Ondanks het hoge prijskaartje zijn rieten rotan hanglampen een geweldige manier om een vleugje tropische stijl aan je huis toe te voegen. Ze werken goed in huizen aan de kust, zomerkeukens en boerderijen, en zijn een betaalbare manier om het uiterlijk van elke ruimte te verbeteren. En omdat ze van natuurlijke materialen zijn gemaakt, kun je ze zelfs zelf maken! Hoogwaardige, geweven rotan hanglampen haal je bij Zest Lighting, met een prachtige handgemaakte afwerking.

Hanglampen van rotan kunnen elke kamer een natuurlijke, luxe uitstraling geven. Of je nu een meer traditionele hanglamp wilt, of een kleinere versie voor een keuken in eilandstijl, rotan is een goede keuze. Hun warme, natuurlijke tint maakt ze een uitstekende keuze voor veel verschillende interieurontwerpen meer info op deze site. Je kunt ze ook in verschillende maten kopen om ruimte te bieden aan elke grootte. Afhankelijk van de hoeveelheid licht die je nodig hebt, kun je een kleinere of grotere hanglamp kiezen.

Een andere goede keuze voor een kleinschalige rotan hanger is de Novogratz Drum Pendant. Deze gecondenseerde kap is een ideale keuze voor kleinere eetkamers, terwijl de Colby Rattan & Black Pendant combineert natuurlijk en zwart geweven rotan voor een unieke look. Als je op zoek bent naar een meer ingewikkeld ontworpen rotan hanger, overweeg dan de VietmadeHomeArt rotan hanger.

Meer weten? Klik dan hier: https://ikhoutervan.nl/

Douglas Lawrence