Tips voor het ophangen van een dartbord

Tips voor het ophangen van een dartbord

Je vraagt je misschien af hoe je een dartbord ophangt, maar eerst moet je bepalen of het bij jou thuis mag. Bij veel verhuurders kun je je dartbord installeren als je enkele basisstappen volgt. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de muur noppenvrij is. Voordat u het dartbord ophangt, moet u de lengte en breedte van de muur meten, zodat u de beugel op de juiste plaats kunt plaatsen.

dartbord ophangen

Meet vervolgens de afstand van de muur tot het midden van de roos en tel deze afstand op bij de gewenste hoogte voor het dartbord dartbord ophangen maten. Meestal kun je een dartbord probleemloos tegen een multiplex backerboard hangen. Hang het dartbord zeker tegen de muur voor optimale prestaties. Je kunt ook een scorebord bij het bord hangen. Als je een scorebord aan je spel hebt, kun je dit links of rechts van het dartbord plaatsen.

Als je geen gipsplaatoppervlak hebt, overweeg dan om je dartbord tegen een multiplex backerboard te hangen. In de meeste gevallen gebruik je muurankers om het dartbord op te hangen. Het dartbord zal niet stabiel zijn als je het direct op de gipsplaat hangt. Gelukkig is dit geen groot probleem zolang je de juiste metingen uitvoert en de juiste schroeven gebruikt. Dan kun je het dartbord aan je muur hangen.

Voor meer informatie klik je hier: https://dartshopleiden.nl/

Douglas Lawrence