Vragen die u moet stellen voordat u een makelaar inhuurt voor de verkoop van uw huis

Vragen die u moet stellen voordat u een makelaar inhuurt voor de verkoop van uw huis

Makelaar

Een makelaar heeft veel verschillende taken. Als makelaar onderhandelen ze over alle aspecten van de verkoop van een huis, inclusief de prijs, sluitingskosten, huisgaranties en vergoedingen. Ze behandelen ook juridische acties die tijdens het hele proces plaatsvinden, zoals het voorbereiden en indienen van papierwerk. Daarnaast scouten makelaars woningen persoonlijk en geven aankoopmakelaars bezichtigingen en informeren ze hun klanten over de huidige woningmarkt in hun buurt. Hier zijn enkele vragen die u moet stellen voordat u een makelaar inschakelt.

Maak eerst een plan voor wanneer u het huis uit kunt makelaar Woerden. Het is handig om uw makelaar op de hoogte te stellen van uw beschikbaarheid, door een Google-agenda of een papieren notitieblok te delen. Breng zeker je huisdier mee! Idealiter zou je moeten overwegen om een oppas voor je harige vriend te zoeken, of een buurman te zoeken om voor hem te zorgen voor de middag. Naast het schoonmaken van het interieur van het huis, moet u ook uw kussens pluizen.

Ten tweede, sta open voor vertoningen. Makelaars kunnen woningen laten zien wanneer u er niet bent. U dient echter vooraf te bellen om te bevestigen wanneer ze de woning komen bekijken, zodat u het aantal bezichtigingen in de gaten kunt houden. Zorg ervoor dat u niet komt opdagen terwijl potentiƫle kopers onder de douche staan. Zorg er ten slotte voor dat u de sleutels beveiligt. Geef de sleutels alleen vrij aan geautoriseerde personen. Dit is inclusief landmeters. Als het onroerend goed in een geweldige omgeving ligt, kan uw makelaar u een deal aanbieden als u bereid bent te wachten.

Klik hier om meer te lezen: Slobmakelaardij.nl

Douglas Lawrence