Waar komen metrotegels vandaan?

Waar komen metrotegels vandaan?

Waar komen metrotegels vandaan?

Metrotegels zijn een populair ontwerp voor badkamers, keukens en openbare ruimtes. Ze zijn ontstaan in het begin van de 20e eeuw en werden oorspronkelijk gebruikt om grote ruimtes zoals metrostations te bedekken. Deze moderne keramische tegels zijn typisch wit met een glanzende afwerking. Hun functionaliteit is sindsdien echter uitgebreid en ze zijn nu verkrijgbaar in verschillende maten, afwerkingen en kleuren. Ontdek waar je favoriete metrotegels vandaan komen! Hier zijn enkele interessante feiten over deze moderne vloerbedekkingen.

Metro Tiles hebben verschillende namen, waaronder de London Underground Tile Retrotegels metro tegels. Deze iconische tegels zijn gemaakt in het begin van de 20e eeuw en worden nog steeds geproduceerd. Ze zijn gemaakt van keramiek of porselein en zien eruit als bakstenen. Het basismateriaal van metrotegels is keramiek, dat duurzaam is en tientallen jaren meegaat. Het ziet er ook geweldig uit en is betaalbaar. Als u metrotegels voor een project wilt kopen, moet u er goed voor zorgen om ervoor te zorgen dat ze er op de lange termijn geweldig uitzien.

Het eerste dat u moet weten over metrotegels, is hun veelzijdigheid. Deze tegels zijn over het algemeen bedoeld voor wandtoepassingen. Het is onwaarschijnlijk dat ze worden beschadigd door gruis of zand, maar hun voegmiddel is een andere zaak. Het is van nature poreus, dus het zal vuil ophopen. Het reinigen van voegspecie is noodzakelijk als er veel voetverkeer is. Maak hem schoon met een oude tandenborstel en spoel hem daarna grondig uit.

Klik hier voor meer informatie: https://www.retrotegels.nl/

Douglas Lawrence