Waarom Broker Thistle zo schadelijk is

Niemand kan ontkennen dat Californias Coastal Range tot enkele van de mooiste gebieden in het land behoort, maar een van de ongelukkige bijproducten van het leven daar is het omgaan met een vervelende doorn van een makelaar.

Het kan voor huiseigenaren in het meer centrale deel van de staat al moeilijk genoeg zijn om door de vele stukjes onroerendgoedbureaucratie te navigeren en het wordt ronduit oneerlijk wanneer deze overlast de best mogelijke transactie in de weg staat. In feite zijn sommige van deze overlast zo onaangenaam dat ze hun aanwezigheid bijna volledig onschadelijk maken tegen de tijd dat ze daadwerkelijk zijn uitgekomen. Maar een ijverige huiseigenaar zal deze dingen altijd in de gaten houden, ongeacht wat. En door goed in de gaten te houden wat een domper op de beleving kan zijn, kun je deze overlast überhaupt helpen voorkomen.

Een van de eerste dingen die u in de gaten wilt houden, zijn de telefoontjes van makelaars. De wildgroei van deze telefoontjes kan het werk van een makelaar aanzienlijk moeilijker maken dan nodig is. Misbruik van oproepen kan leiden tot slapeloze nachten, verloren kantooruren en, in het ergste geval, onbeschoft en agressief gedrag van makelaars zelf. Dus als u merkt dat uw makelaar u vaak op oneven uren belt of u zelfs op elk uur van de dag belt om kleine problemen te bespreken die niet met uw eigen eigendomsbehoeften te maken hebben, overweeg dan om iets te veranderen. Zoek een andere makelaar. Je zult veel beter af zijn.

Een andere vervelende, hinderlijke manier om te vertellen dat u door uw makelaar wordt misbruikt, is het inpakken en laden. Dit is natuurlijk een doorlopend proces en kan tot een week duren. Maar hoewel deze gevallen frustrerend zijn, zijn ze volkomen natuurlijk, gezien de omstandigheden. De meeste kopers hebben haast en moeten hun huis snel laten verhuizen. Wanneer een makelaardij weken nodig heeft om in te pakken en te laden, worden kopers aanzienlijk benadeeld in termen van snelheid en flexibiliteit als het gaat om het daadwerkelijk kopen van het huis. U betaalt ook meer, want makelaars hebben veel meer te doen om hun eigendom snel te verhuizen.

Een klacht die u van andere kopers kunt horen, is dat de makelaars nooit op hun vragen reageren.

U kunt dit helpen voorkomen door ervoor te zorgen dat de contactgegevens van uw makelaars prominent worden weergegeven in alle brochures of advertenties die u verspreidt. Zorg ervoor dat de contactgegevens ook op de MLS-website staan. Als dit niet het geval is, zet dan uw eigen website op om vragen van potentiële klanten te verzamelen, zodat u onmiddellijk op hen kunt reageren.

De frustraties van de makelaar zorgen er niet alleen voor dat u zich onder druk gezet voelt om onroerend goed te kopen zonder de waarde of de buurt waarin u overweegt volledig te onderzoeken, maar het kan er ook voor zorgen dat u fouten maakt die u later geld kunnen kosten. Als u er bijvoorbeeld voor kiest om een luxe huis in een trendy buurt te kopen wanneer u op zoek bent naar een bovenwerk van fixeermiddel, zou u uiteindelijk te veel kunnen betalen voor een huis dat in oververhittingsgebied valt. Als u ervoor kiest om in een buurt te wonen die perfect voor u is, maar uw toekomstige makelaar alle verkeerde aannames doet over de buurt, kan hij of zij u misschien geen eerlijke prijs geven als de vastgoedmarkt een duik neemt. Het stellen van lastige vragen aan uw makelaar en controleren of ze bekend zijn met de buurt en hun informatie baseren op eerdere verkopen, is een goede manier om kostbare fouten in de toekomst te voorkomen.

Een ander ding dat u ervan kan weerhouden een huis te kopen in een in aanbouw zijnde buurt, is het gedoe van het omgaan met de aannemer of de vereniging van huiseigenaren. Bouwers klagen vaak over het kennelijke gebrek aan interesse van de verenigingen van huiseigenaren in het onderhouden van eigendomslijnen en omheiningen, en veel huiseigenaren hebben het gevoel dat ze door de groep worden gemeden wanneer ze proberen de stad onderhoud te laten plegen aan hun eigendommen. Het is gemakkelijk in te zien waarom mensen aarzelen om een makelaar in de doos te laten bij het kopen van een huis, omdat ze bang zijn om te maken met makelaar doorn. Maar laat deze zorgen u er niet van weerhouden om de optie te bespreken met een vertrouwde makelaar, aangezien het echt de beste manier is om ervoor te zorgen dat u een geweldige investering vindt die bij u past.

Lees meer op deze webpagina: https://www.patistmakelaardij.nl/

Douglas Lawrence