Dartshops – De juiste darts kopen

dartwinkel

Dartshops – De juiste darts kopen

"Dartliefhebbers hebben geen advies nodig, ze hebben een dartwinkel nodig! Ik ben al jaren fan van dartgamen en toen mijn zoon op de universiteit zat, heb ik met hem gewed dat als hij naar school zou gaan en een kampioenschap darts zou winnen spel zou hij een nieuwe set darts voor me kopen. Ik verloor de weddenschap maar was toch vastbesloten om het spel te winnen. Ik speel nu ongeveer 10 jaar non-stop en ik heb een mooie verzameling. Sommige van mijn dartsets zijn van toen ik een kind was en sommige van hen zijn erg aardig. De meeste van mijn vrienden en familieleden die darts gooien, hebben ook geweldige dartuitrusting.

Mijn vader bewaarde zijn set van zes plastic dartpijlen in een koelbox Dartshopleiden.nl. Ze waren vrij gemakkelijk te bereiken omdat ze in een nylon zakje zaten dat je kon oprollen en uit de doos kon halen. Hij had ook een heleboel verschillende, moeilijk te vinden dartschachten die hij in de loop der jaren had gekocht, maar geen van hen werkte goed als het op gooien aankwam. Dus hij zou ze pakken en aan mij geven, maar ze waren echt heel ongemakkelijk en nogal onstabiel. Toen ik mijn eerste set koperen stelen kreeg, merkte ik meteen de stabiliteit ervan en hoe nauwkeurig ik ze kon gooien.

Het kostte me ongeveer twee maanden om die koperen tips te gebruiken voordat ik een set 2ba-haren kocht. Nou, die waren een stuk gemakkelijker te hanteren omdat de 2ba-tips veel flexibeler waren dan de 6 mm-tips. Mijn darts schieten nu rechter en consistenter dan ooit tevoren. Het is verbazingwekkend wat het hebben van de juiste uitrusting kan doen voor het werpen van darts.

Zoek meer informatie op: Dartshopleiden.nl

Douglas Lawrence