Wat maakt HAG Capisco de perfecte bureaustoel?

De perfecte bureaustoel

Een goede bureaustoel moet goed zitten, stevig zijn met een goede afwerking en er bij voorkeur ook mooi uitzien. De HAG Capisco voldoet aan al deze criteria en voegt er nog een aantal unieke features aan toe. Dit is niet zomaar een bureaustoel maar een stoel om productief in te zijn én te blijven. Op deze pagina onthullen we de geheimen van dit ‘werkpaard’.

HÅG Capisco 8106

Een stoel om in te werken

Normaal gesproken zou je zeggen dat een stoel een meubelstuk is om op te zitten. De HAG Capisco is ontworpen als een stoel om in te werken. Dit betekent een aangename positie die je lichaam actief houdt en ondersteuning biedt. Je mag het gerust een werkpaard noemen. Niet alleen omdat de HAG Capisco 8106 gemaakt is van hoogwaardige materialen maar vanwege het model. De zetel is namelijk geïnspireerd op een ruiterzadel.

Ruiters moeten soms urenlang op hun paard zitten om lange afstanden af te leggen, dit vereist een zadel dat zowel steun als comfort biedt. Daarnaast zal de ruiter door de bewegingen van paard gestimuleerd worden om zelf ook in beweging te blijven waarmee de spieren ontlast worden. Zo werkt het ook als je werkt in de HAG Capisco bureaustoel, je kunt in alle richtingen vrij bewegen met behoud van ondersteuning waar dit nodig is.

Vertrouwde werking, innovatief design

Dat de HAG Capisco stoel in hoogte verstelbaar is zal je niet verbazen, dat je ook de zetel naar voren en achteren kunt verstellen is wel bijzonder. Ook kun je de armleuningen aanpassen naar eigen voorkeur. Zo kun je ergonomisch werken op basis van een standaard model stoel. Daar houden de slimme kenmerken echter niet op. Zo fungeert het frame als voetsteunen dankzij de ribbel structuur die extra grip biedt. Heel bijzonder is de optie om de stoel 180 graden om te draaien zodat je steun hebt aan de voorzijde van het lichaam in plaats van in de rug. Heb je behoefte aan wat meer of juist minder vering? Dan kun je de weerstand met een stelschroef naar wens instellen. Zo kan iedereen comfortabel werken.

De HAG Capisco 8107 is leverbaar met een optionele hoofdsteun die aan het centrale frame te bevestigen is. Zo is het mogelijk om achterover te leunen. Ook de hoofdsteun is geheel instelbaar voor personen van verschillende hoogte en voldoet aan persoonlijke wensen van de gebruiker. Omdat alle instelmogelijkheden eenvoudig te bedienen zijn kan een werkplek door meerdere personen gebruikt worden, of leun eens rustig acherover.

HAG Capisco is een bureaustoel die je de vrijheid geeft om te zitten én te bewegen terwijl je werkt.

Douglas Lawrence